Descobreix

ESPORTS AQUÀTICS, PORTS I MARINES, ESPAIS NATURALS MARÍTIMS I MOLT MÉS.
Activitats

Pesca recreativa

Comunitat Valenciana

La Comunitat Valenciana és una de les regions més atractives, riques i importants d’Espanya per a la pràctica de la pesca recreativa.

En algunes destinacions valencianes, és possible viure l’experiència del pescaturisme. Esta activitat tan apassionant i innovadora permet conéixer el treball i la vida dels pescadors que, pels seus coneixements i identitat amb el territori, són els millors intèrprets del nostre mar.

El pescaturisme té lloc a bord de l’embarcació pesquera i consisteix a estar present durant les activitats de pesca professional o bé en demostracions. També es possible fer el seguiment dels treballs pesquers des d’una altra embarcació. L’elecció d’una de les activitats dependrà del grau d’intensitat de l’experiència que desitges viure.

La pesca recreativa a la Comunitat Valenciana està regulada pel Govern Valencià, tant pel que fa a la tipologia d’espècies que es poden capturar como pel que fa a llicències i aparells a utilitzar. Per això, el més recomanable és comptar amb els servicis d’empreses turístiques especialitzades, com les que mostrem tot seguit: