Blog

jetsurf denia

Jetsurf a Dénia

Us descriuré l'experiència viscuda amb Jetsurf Dénia i el molt que vaig encertar en regalar als meus fills un extra de diversió: el jetsurf.

Després de reservar l'activitat “xàrter amb patró” per a mi, vaig decidir obsequiar als meus fills amb una cosa encara desconeguda per a ells, una experiència de jetsurf. El meu marit i fills ja es manejaven bé en wakeboard, així que vaig pensar que ja era hora que provaren una cosa nova.  

Marina de Dénia

L'esperit esportiu de Marina de Dénia

Marina de Dénia té un esperit esportiu ben marcat, sobretot amb els esports de rem.

Els meus inicis en el mar van ser amb una piragua, competint en K2, i potser per això entenem la importància de donar suport a l'esport i despertar noves aficions, especialment les relacionades amb el mar. Esta és la millor forma d'aprendre a disfrutar-lo, respectar-lo i cuidar-lo.

Playa de la Concha en Oropesa

El millor pla per a escapar de la rutina a Orpesa del Mar

Sona apassionant submergir-te en alta mar, fora de temporada, escoltar el silenci i sentir la llibertat que t'ofereix este entorn. I si, a més, ho pots combinar amb unes quantes activitats més en l'aigua i amb un passeig en bici, què més es pot demanar?

Excursió a l'illa de Tabarca en catamarà

Excursió a l'illa de Tabarca en catamarà

M'agradaria compartir la nostra experiència a bord d'Alicante Catamarán, un diumenge que vam decidir visitar l'illa de Tabarca.

Sup yoga València Ocean Republik

Paddle surf: ioga al ritme de les ones a València

Si t’apassiona el mar com a mi, és possible que ara més que mai busques activitats aquàtiques i tornar a connectar amb la natura.

Amplia les perspectives... Esnòrquel en família

Amplia les perspectives... Esnòrquel en família

On tens el límit quan mires al mar des de la platja? Acaba on els xiquets ja no fan peu? És un lloc que t’intriga i que et suscita respecte al mateix temps?

Travessia en veler de cap de setmana: València-Moraira-Dénia

Travessia en veler de cap de setmana: València-Moraira-Dénia

Navegar sempre ha sigut una de les experiències per la qual el ser humà ha sentit més fascinació, i més encara si és en un veler.

Les 10 activitats aquàtiques més divertides per a fer en família a la Comunitat Valenciana

Les 10 activitats aquàtiques més divertides per a fer en família a la Comunitat Valenciana

Les platges valencianes són ideals per a passar-ho bé fent activitats aquàtiques en família gràcies a les seues infraestructures, equipaments i servicis, però també al paisatge mediterrani