Descobreix

ESPORTS AQUÀTICS, PORTS I MARINES, ESPAIS NATURALS MARÍTIMS I MOLT MÉS.
Activitats

Xarter nàutic

Comunitat Valenciana

T’imagines sopar a la coberta del teu vaixell, bressolat per la mar, a la calor del capvespre?

Esta experiència està al teu abast a la Comunitat Valenciana. Amb més de 50 ports i marines esportives a la teua disposició, ací podràs trobar una gran varietat d’empreses especialitzades en el lloguer d’embarcacions per a tot tipus de navegants. Només has de decidir on, quan i qui t’acompanyarà en esta aventura. 

Sabies que som el punt peninsular més pròxim a les Balears? A més de Dénia, que és el port més proper a Eivissa (45 milles), 30 municipis més de les províncies d’Alacant, València o Castelló disposen d’instal·lacions nàutiques que són la base perfecta per a realitzar excursions en el Mediterrani. Imagina’t les travessies tan espectaculars que podràs fer al llarg dels 600 km del nostre litoral: costejar els penya-segats verticals de les serralades de litoral, accedir a cales en espais naturals protegits, desembarcar en un arxipèlag volcànic només habitat per aus, visitar una illa que és Reserva Marina i que té una oferta espectacular de gastronomia local...

Per tal d’aprofitar al màxim i, especialment, si no has navegat mai abans pel litoral valencià o si no disposes de cap titulació, el més recomanable és llogar una embarcació amb patró. La primera experiència marca per a tota la vida, encara més en una activitat com la navegació, en què estem més en contacte directe amb el medi marí i la naturalesa més pura. Un patró local ens aconsellarà sobre quines cales visitar i ens ajudarà a descobrir els racons més amagats. A més, ens ajudarà a familiaritzar-nos amb el maneig de l’embarcació i això millorarà les nostres habilitats com a tripulants per a futures aventures en el mar.