ESPORTS AQUÀTICS, PORTS I MARINES, ESPAIS NATURALS MARÍTIMS I MOLT MÉS.
Activitats

Moto aquàtica

Comunitat Valenciana

Solcar les ones en moto d’aigua és una de les experiències més intenses, còmodes i segures que es poden sentir. Sents passió per la velocitat? Aleshores, disfrutaràs al màxim d’esta activitat a la Comunitat Valenciana. 

Excursions guiades:

Si mai has pilotat una moto aquàtica o jet ski, et convidem a què explores racons de la costa valenciana de la mà de guies experts. Les aigües tranquil·les de la Comunitat són un camp de navegació ideal perquè guanyes confiança amb esta activitat fàcil i divertida, mentre contemples un dels paisatges més fascinants de la naturalesa: la superfície del mar. A poc a poc, quasi sense adonar-te’n, augmentaràs la velocitat mentre sents el vent a la cara i serà aleshores quan experimentaràs la sensació inigualable de volar formant grans solcs d’aigua i d’escuma al teu pas.

Les excursions són també la millor opció per als grups d’amics que vulguen compartir esta experiència, ja que les embarcacions tenen capacitat per a dos i la participació en una ruta guiada no exigeix cap permís especial de conducció.

Lloguer amb titulació:

Si disposes de titulació, pots llogar una moto d’aigua i viure l’experiència a la teua manera, descarregant adrenalina i disfrutant al màxim de la velocitat i dels paisatges amb total llibertat. Un consell per als pilots de jet ski més experimentats? Al migdia és el millor moment per a viure esta aventura en la Comunitat, quan bufa el vent de Garbí (SE), que fa aparèixer les millors ones.

 

Et mostrem tot seguit algunes propostes per a disfrutar de la costa valenciana mentre pilotes una moto d’aigua: