Activitats Nàutiques en la Comunitat Valenciana

600 km navegables, 30 destinacions nàutiques, 50 ports i marines.

Descobrix un lloc al Mediterrani d’aigües càlides i transparents, on disfrutar al màxim de reserves marines, parcs naturals, platges infinites, illes volcàniques, cales amagades, penya-segats escarpats, coves... paisatges de pur Mediterrani amb opcions infinites.

Navegar per la Comunitat Valenciana és estar en contacte amb paisatges de pur Mediterrani. Dels més de 600 quilòmetres de costa, quasi un 20% està considerat de rellevància ecològica. Quatre serralades de litoral, un arxipèlag volcànic i tres reserves marines són els paisatges a l’abast de la teua proa. Una àmplia oferta de servicis nàutics formada per 22.000 amarradors es distribueix al llarg del territori valencià en 50 ports i 30 destinacions especialitzades.

Pel que fa a les activitats aquàtiques, tant si busques relaxar-te a la vora del mar com si prefereixes elevar al màxim el nivell d’adrenalina, en l’àmplia costa de la Comunitat Valenciana podràs trobar mil opcions per tal de disfrutar amb intensitat.  Ací trobaràs les millors propostes per a programar el teu pròxim viatge a la Comunitat Valenciana.

 

 

 

ESPORTS AQUÀTICS, PORTS I MARINES, ESPAIS NATURALS MARÍTIMS I MOLT MÉS.

Experiències

LES NOSTRES PROPOSTES MÉS REFRESCANTS PERQUÈ VISQUES LA COMUNITAT VALENCIANA AL MÀXIM

Parc Natural de Serra Gelada

Parc Natural del Montgó i Reserva Marina Cap de Sant Antoni

Parc Natural i Reserva Marina Illes Columbretes

Reserva Marina Illa de Tabarca

Exhibicions en vela Llatina, la nostra forma ancestral de navegar

Alacant: costa sud

Alacant: costa nord (part 1)

València: costa nord

Castelló: costa sud

Parque Natural Penyal d'Ifach

Museu The Ocean Race

Parc Natural i Reserva Natural Marina de Serra d’Irta

Museu de la Mar (Peñíscola)

Centre Històric Marítim Comunitat Valenciana

Museo del Mar (Santa Pola)

Museus flotants: Submarí S-61 Delfín i Patruller Albatros III

Aquari i Barca Museu de Santa Pola

Castelló: costa nord

València: costa sud

Alacant: costa nord (part 2)

Alacant: costa central

Blog

jetsurf denia

Jetsurf a Dénia

Us descriuré l'experiència viscuda amb Jetsurf Dénia i el molt que vaig encertar en regalar als meus fills un extra de diversió: el jetsurf.

Després de reservar l'activitat “xàrter amb patró” per a mi, vaig decidir obsequiar als meus fills amb una cosa encara desconeguda per a ells, una experiència de jetsurf. El meu marit i fills ja es manejaven bé en wakeboard, així que vaig pensar que ja era hora que provaren una cosa nova.  

Marina de Dénia

L'esperit esportiu de Marina de Dénia

Marina de Dénia té un esperit esportiu ben marcat, sobretot amb els esports de rem.

Els meus inicis en el mar van ser amb una piragua, competint en K2, i potser per això entenem la importància de donar suport a l'esport i despertar noves aficions, especialment les relacionades amb el mar. Esta és la millor forma d'aprendre a disfrutar-lo, respectar-lo i cuidar-lo.

Playa de la Concha en Oropesa

El millor pla per a escapar de la rutina a Orpesa del Mar

Sona apassionant submergir-te en alta mar, fora de temporada, escoltar el silenci i sentir la llibertat que t'ofereix este entorn. I si, a més, ho pots combinar amb unes quantes activitats més en l'aigua i amb un passeig en bici, què més es pot demanar?