Activitats Nàutiques en la Comunitat Valenciana

Activitats nàutiques en la Comunitat Valenciana

Activitats Nàutiques en la Comunitat Valenciana

"Sovint em pregunte per què estimem tant el mar. Jo crec que perquè venim d'ell... I cada vegada que tornem al mar... tornem als nostres orígens." John F. Kennedy

600 km navegables, 30 destinacions nàutiques, 50 ports i marines.

Descobreix un lloc al Mediterrani d’aigües càlides i transparents, on disfrutar al màxim de reserves marines, parcs naturals, platges infinites, illes volcàniques, cales amagades, penya-segats escarpats, coves... paisatges de pur Mediterrani amb opcions infinites.

Navegar per la Comunitat Valenciana és estar en contacte amb paisatges de pur Mediterrani. Dels més de 600 quilòmetres de costa, quasi un 20% està considerat de rellevància ecològica. Quatre serralades de litoral, un arxipèlag volcànic i tres reserves marines són els paisatges a l’abast de la teua proa. Una àmplia oferta de servicis nàutics formada per 22.000 amarradors es distribueix al llarg del territori valencià en 50 ports i 30 destinacions especialitzades.

Pel que fa a les activitats aquàtiques, tant si busques relaxar-te a la vora del mar com si prefereixes elevar al màxim el nivell d’adrenalina, en l’àmplia costa de la Comunitat Valenciana podràs trobar mil opcions per tal de disfrutar amb intensitat.  Ací trobaràs les millors propostes per a programar el teu pròxim viatge a la Comunitat Valenciana.

 

 

 

Descobreix

ESPORTS AQUÀTICS, PORTS I MARINES, ESPAIS NATURALS MARÍTIMS I MOLT MÉS.

Experiències

LES NOSTRES PROPOSTES MÉS REFRESCANTS PERQUÈ VISQUES LA COMUNITAT VALENCIANA AL MÀXIM

Blog

Marina de Dénia
06-11-2020

Marina de Dénia té un esperit esportiu ben marcat, sobretot amb els esports de rem.

Els meus inicis en el mar van ser amb una piragua, competint en K2, i potser per això entenem la importància de donar suport a l'esport i despertar noves aficions, especialment les relacionades amb el mar. Esta és la millor forma d'aprendre a disfrutar-lo, respectar-lo i cuidar-lo.

Playa de la Concha en Oropesa
05-11-2020

Sona apassionant submergir-te en alta mar, fora de temporada, escoltar el silenci i sentir la llibertat que t'ofereix este entorn. I si, a més, ho pots combinar amb unes quantes activitats més en l'aigua i amb un passeig en bici, què més es pot demanar?

Vam decidir innovar el pla de les nostres escapades i ens atrevim amb el mar, eixe gran desconegut que ofereix tantes activitats diferents.

Excursió a l'illa de Tabarca en catamarà
30-10-2020

M'agradaria compartir la nostra experiència a bord d'Alicante Catamarán, un diumenge que vam decidir visitar l'illa de Tabarca.