Descobreix

ESPORTS AQUÀTICS, PORTS I MARINES, ESPAIS NATURALS MARÍTIMS I MOLT MÉS.
Activitats

Navegar a vela

Comunitat Valenciana

València i Alacant van ser escollides seu de la Copa d’Amèrica i port d’eixida de la Volvo Ocean Race. Poc més cal afegir sobre les característiques dels vents en els més de 600 km de litoral que ofereix la Comunitat Valenciana.

És difícil trobar un entorn de navegació millor adaptat per a l’aprenentatge i gaudi de la vela que el que ofereix la Comunitat. El vent es fa més intens amb el sol i decreix també amb ell, oferint-nos jornades d’entre 4 i 6 hores de navegació a vela en condicions òptimes. Amb vent assegurat, podràs triar el tipus de travessia en funció de les teues habilitats o preferències. La Comunitat és un camp de navegació òptim per a aprofitar al màxim el teu “mode regata”, ajustant veles, virant o trabujant al mínim indici de canvi del vent.

Si allò que prefereixes és simplement desconnectar del bullici i de la rutina diària, aleshores et proposem que poses rumb cap a algun dels nostres parcs naturals de litoral i que trobes refugi entre paisatges mediterranis i cales desertes. La teua travessia serà inoblidable si tens la sort de navegar acompanyat per dofins, aleshores la vivència es farà encara més emocionant, impossible de descriure.

La vela és una activitat perfecta per a practicar amb familiars i amics. A la Comunitat Valenciana, els més menuts tenen una gran oferta de cursos d’iniciació on poden aprendre l’aventura de viure en el mar. La navegació a vela lleugera els despertarà la curiositat pel medi marí i els inculcarà valors relacionats amb l’esforç, el treball en equip i la importància de cuidar el medi ambient.

Et convidem a què respires aire pur mentre escoltes el so de les ones i el càlid sospir del vent. Disfruta de la vela en la Comunitat Valenciana: