Descobreix

ESPORTS AQUÀTICS, PORTS I MARINES, ESPAIS NATURALS MARÍTIMS I MOLT MÉS.
Activitats

SUP o paddle surf

Comunitat Valenciana

El litoral resguardat de la Comunitat Valenciana, amb aigües serenes i càlides, reuneix les millors condicions per al SUP, especialment si es practica a primera i a última hora del dia, quan els vents tèrmics del Mediterrani estan calmats.

El SUP, també conegut com a Paddle Surf o Stand Up Paddle, és una de les activitats més senzilles per a divertir-se en el mar. Esta reinterpretació del surf s’aprofita al màxim en aigües calmades, que aporten tranquil·litat i el plaer de disfrutar d’unes vistes inigualables des del mar.

No es requereix cap habilitat especial per a iniciar-se en este esport tan refrescant i senzill. A les platges de la Comunitat hi ha empreses turístiques amb monitors titulats que t’indicaran com fer servir correctament el rem i guiaran la teua posició perquè pugues mantindre l’equilibri sobre la taula.

A partir d’ací, les possibilitats es multipliquen: excursions a l’alba, al capvespre o, fins i tot, a la llum de la lluna, rutes guiades per a descobrir la fauna en Reserves Marines, accés a grutes al peu de penya-segats inaccessibles...ioga SUP, SUP accessible o SUP XL són algunes de les propostes que trobaràs a la Comunitat Valenciana.

(Foto: El Campello Surf Club)