Descobreix

ESPORTS AQUÀTICS, PORTS I MARINES, ESPAIS NATURALS MARÍTIMS I MOLT MÉS.
Activitats

Caiac de mar

Comunitat Valenciana

El caiac és un dels esports que més adeptes ha guanyat últimament, ja que és una activitat ideal per a descobrir els paisatges més inaccessibles del litoral valencià si tenim en compte que les característiques del Mediterrani i el clima de la regió permeten practicar esta activitat durant gran part de l’any.

Alguns diuen que el caiac és com una bicicleta d’aigua perquè permet arribar amb poc d’esforç físic a llocs que estan massa lluny com per a poder accedir a peu ràpidament. A l’igual que la bicicleta, el caiac ofereix diferents varietats en funció de com i on es practica com, per exemple, caiac de mar, de travessia, de carreres, caiac-polo, de pesca, caiac-surf i/o aigües braves i el d’aigües tranquil·les.

Un aspecte del caiac que fa que destaque sobre altres activitats nàutiques és el fet que es tracta d’una embarcació silenciosa, que permet accedir a llocs on moltes altres no poden, com ara passos estrets, zones amb només un pam d’aigua o llocs amb esculls, i que és tan fàcil de maniobrar que permet apropar-se a coves i, fins i tot, a penya-segats.

Gràcies a la configuració tan especial, a l’abric de forts vents i corrents, les platges de la Comunitat Valenciana et permetran practicar el caiac de mar i d’aigües tranquil·les. La majoria d’empreses nàutiques ofereixen rutes guiades per a descobrir cales, coves i altres zones remotes que no podries descobrir des de terra. Ací et mostrem alguns suggeriments perquè comences a planificar el teu proper viatge:

 

(Foto: Campello Surf Club)