Descobreix

ESPORTS AQUÀTICS, PORTS I MARINES, ESPAIS NATURALS MARÍTIMS I MOLT MÉS.
Espais naturals protegits

Parque Natural Penyal d'Ifach

Costa Blanca
Comunitat Valenciana

El Penyal d'Ifac, l’emblemàtica roca d’un quilòmetre de longitud que s’endinsa en el mar, és tota una referència per als navegants que solquen el Mediterrani.

 

Esta immensa roca calcària, convertida ara en Parc Natural, s’alça 332 m sobre el mar i només queda unida a terra per un estret istme, el que fa que siga un dels accidents geogràfics més singular i bell de tot el litoral mediterrani.

Amb només unes 50 hectàrees d’extensió i 1 km de longitud, és el parc natural més xicotet de la Comunitat Valenciana i un dels més menuts d’Europa. Tanmateix, gràcies a la singularitat del lloc, rep més de 100.000 visites anuals. Un altre dels atractius principals són els fons marins. Les roques que s’han després del Penyal i han caigut al mar han format un paisatge submarí escarpat, ple d’arcs i de túnels que ofereixen increïbles jocs de llums als bussejadors que exploren les aigües de la zona.

Et proposem ací algunes activitats nàutiques en l’entorn de Calp per a fer de la teua estada a la Comunitat Valenciana una experiència inoblidable: 

 

Parque Natural Penyal d'Ifach

Obri la ubicació