Blog

Marina de Dénia

L'esperit esportiu de Marina de Dénia

Marina de Dénia té un esperit esportiu ben marcat, sobretot amb els esports de rem.

Els meus inicis en el mar van ser amb una piragua, competint en K2, i potser per això entenem la importància de donar suport a l'esport i despertar noves aficions, especialment les relacionades amb el mar. Esta és la millor forma d'aprendre a disfrutar-lo, respectar-lo i cuidar-lo.

Dénia és una ciutat marítima amb una gran quantitat d'instal·lacions en el mar que permeten que els esports aquàtics es puguen practicar molt més fàcilment que en altres destinacions nàutiques. 

Durant moltes dècades, Dénia ha fet un gran esforç per promocionar el turisme de sol i de platja en primer lloc i, posteriorment, ha posat l'èmfasi en el turisme gastronòmic, amb una gran aposta per la gastronomia local. Pensem que ara és l'hora de l'economia blava i els esports nàutics formen bona part d'esta economia.

És el moment de promocionar el nostre equipament nàutic i les facilitats per a practicar esport en el mar, així com la bondat de les nostres aigües, que fa possible una navegació segura i còmoda durant pràcticament tot l'any.

Dénia posseeix les característiques idònies per a configurar-se com a destinació de turisme esportiu nàutic, especialitzada en entrenament de competició, així com d'activitats d'oci relacionades amb el turisme nàutic.

 

Vista aérea Marina Dénia
Vista aérea Marina Dénia