Blog

Sup yoga València Ocean Republik

Paddle surf: ioga al ritme de les ones a València

Si t’apassiona el mar com a mi, és possible que ara més que mai busques activitats aquàtiques i tornar a connectar amb la natura.

En el meu cas, este estiu he pogut sentir el mar d’una forma molt peculiar, i és que sempre hi ha opcions de turisme actiu per descobrir. Per això, et recomane deixar-te portar fent ioga sobre una taula de paddle surf i meditar mentre sents com les ones del mar et bressolen.

Vaig conéixer esta experiència gràcies a Ocean Republik, una escola d’activitats nàutiques que vaig descobrir mentre passejava per l’interior de La Marina de València. Este lloc està envoltat de velers que descansen enfront d’una bonica platja d’arena amb aigües tranquil·les que, en conjunt, formen un impressionant teló de fons on pots trobar la connexió entre el cos i la ment, junt al mar.

A més de relaxar-te gràcies als moviments de ioga, els monitors t’expliquen que, en fer-ho sobre una taula en el mar, també treballes l’equilibri i l’estabilitat del nucli, deixant que els suaus moviments de l’aigua i de l’aire temperat de València et guien durant els exercicis de respiració i d’estirament. La classe acaba amb una breu meditació per a aconseguir un equilibri perfecte, mentre flotes i et deixes portar per les ones d’este costat del Mediterrani. 

Rafa i els seus xics són molt propers i, de seguida, et transmeten confiança i, sobre tot, la seua passió pel mar. Et fan sentir molt còmode i sempre fan èmfasi en la importància de la seguretat. Després de donar-te tot l’equipament, els instructors t’acompanyen i et guien en tot moment. Encara que no ho semble, estos detalls aporten tranquil·litat i fan que et sentes relaxat i que pugues centrar l’atenció en el procés d’aprenentatge.

Sempre m’han cridat l’atenció este tipus d’activitats aquàtiques, però pensava que eren per a persones amb una bona condició física. Rafa m’ha demostrat que estes activitats de turisme actiu i ecoturisme estan a l’abast de tots i totes i, a més, es poden practicar durant tot l’any. El compromís social que tenen les empreses d’este sector turístic és bastant notori, i això ho podem apreciar en l’oferta d’activitats com el paddle surf adaptat, la qual cosa m’ha semblat un valor afegit.

Namasté.


Enllaç a vídeo de YouTube