Blog

jetsurf denia

Jetsurf a Dénia

Us descriuré l'experiència viscuda amb Jetsurf Dénia i el molt que vaig encertar en regalar als meus fills un extra de diversió: el jetsurf.

Després de reservar l'activitat “xàrter amb patró” per a mi, vaig decidir obsequiar als meus fills amb una cosa encara desconeguda per a ells, una experiència de jetsurf. El meu marit i fills ja es manejaven bé en wakeboard, així que vaig pensar que ja era hora que provaren una cosa nova.  

En arribar al local de Jetsurf Dénia, Rubén ens va explicar amb tot detall com anava a ser el nostre dia en el vaixell. Va instruir als meus fills sobe el maneig bàsic d'aquestes taules de surf amb motor incorporat. Quina meravella!, tots ens quedem sorpresos amb aquesta nova tecnologia. 

Després de la xarrada salpem rumb a Xàbia en un agradable passeig, fent parada de snorkle en Cova Tallada. L'equip de Jetsurf Dénia ens va donar a cadascun ulleres i tub i... a l'aigua!

La mar estava tan transparent com una piscina i ple de moltíssims peixos que ens envoltaven curiosos, sense gens de por, això és paradisíac!

 

1

 

De nou a bord vam fer un pícnic -després del bany un mos així fa gust de glòria- i vam posar rumb a l'espectacular Cap de Sant Antoni, on ens vam fer fotos en família per a recordar aquest dia tan agradable.

Vam estar solcant la mar fins a Cala Blanca, Cala Sardinera, passant per l'Illa de Portixol, Cap Negret i, més endavant, a la Granadella, decidim donar-nos un altre capbussó i gaudir del bany. Mentrestant ens van contar alguns relats sobre les cales en els temps dels pirates. No ens vam perdre detall, immersos en la història.

Els tocava el torn als meus fills, així que es van equipar amb el seu neopré, casc i jupetí, i van estar atents a una última demostració sobre com portar les taules de jetsurf, abans de saltar a l'aigua. Semblava molt fàcil !!!

 

Jetsurf

 

El meu fill major va estar provant i, després de 10 minuts, ja estava dret i cridant d'alegria mentre es lliscava sobre l'aigua amb gran soltesa. El xicotet va ser encara més ràpid i prompte va agafar ritme. El meu marit i jo no paràvem de riure mentre féiem vídeos des del vaixell.

Va ser llavors quan Gabriel va llançar a volar un dron i vaig quedar perplexa veient al meu fill tan feliç, sent gravat amb l'extensa mar de paisatge. A la volta, el meu marit va estar provant la seua destresa en wakeboard, com feia anys que no feia. Estava sent un dia increïble per a tots. 

Una vegada arribats a port ens vam poder donar una dutxa i tornar a casa mentre recordàvem les anècdotes de el viscut. Em vaig sentir feliç d'haver fet aquesta activitat.

I... quina sorpresa! En arribar a casa, ens havien enviat tots els vídeos i fotos d'aquest dia, sense cap dubte, PERFECTE.