Blog

Amplia les perspectives... Esnòrquel en família

Amplia les perspectives... Esnòrquel en família

On tens el límit quan mires al mar des de la platja? Acaba on els xiquets ja no fan peu? És un lloc que t’intriga i que et suscita respecte al mateix temps?

Ens veus mentre passeges amb la família pel Club Nàutic de La Vila i, per què no? Sembla un lloc còmode, alegre i actiu. La curiositat guanya terreny des que has vist com es prepara aquella família amb les ulleres, els tubs, les aletes i els jupetins. Sembla segur per a tots.

Vols que et conte una cosa? Mantindre’s flotant amb un mínim esforç sobre la superfície del mar i obrir els ulls a un nou món és meravellós. I encara més si ho pots compartir amb algú especial.

Per a disfrutar d’una experiència única, anirem a poc a poc, això no es pot fer de sobte. Volem passar temps amb vosaltres. Conéixer-vos, sobretot als més menuts. I com que nosaltres també pensem en disfrutar, només veure-vos prepararem el vostre equip d’esnòrquel amb molta cura. Als més menuts els agrada molt enfundar-se el neopré i escoltar el que va a passar a continuació. Viatjarem en vaixell? Veurem dofins? Ens n’anem ja?...

El viatge en sí ja és emocionant. EL vent, les ones i el paisatge marí no deixa indiferent a ningú. Estar en contacte amb la naturalesa és vida, i veure la costa des del mar ens ofereix una nova perspectiva. Les platges, els pobles, les muntanyes... I l’Illa!

Ara sí..., preparats,

                                .... llestos,

                                                 ... a l’aigua!

La pell mullada per l’aigua salada, tubs en la boca, cap dins de l’aigua i, al mateix temps que obrim ben bé els ulls, respirem. Ei, no era tan difícil.

Què és això d’ahí? Un peix? No, en són centenars. Un gran banc d’oblades que ens rep baix del vaixell, on el fons es veu lluny i molt blau. Quina sensació de llibertat. Però això no és tot, allà a prop hi ha un muntó de roques. Amb milers de peixets negres que ballen sobre elles. Seran les castanyoletes de les quals ens han parlat abans? Sí, estem envoltats! El temps vola mentre disfrutem d’observar i conéixer el mar. Estrelles, polps, esponges i un muntó de peixos de colors que naden per tot arreu. És molt divertit jugar a endevinar què és cada cosa que veiem. Alguns estan construint un niu amb algues, altres s’alimenten de plàncton entre aigües. I, al fons, ara més a prop, molts descansen entre les roques.

És difícil descriure les sensacions que desperta el mar en nosaltres. Emociona descobrir els colors, la sincronia i tanta bellesa.

Els ulls s’obrin fins que no poden més, traiem el cap i intentem parlar amb els tubs en la boca, entre riures, crits i gests divertits. Més, en volem més.

I, ja de tornada, amb una agradable sensació de calma al cos, comences a pensar en quan vos tornareu a posar les aletes. Una experiència en família inoblidable.

 

El equipo del Centro de Buceo Ali-Sub te propone esta experiencia, pero aquí tienes muchas otras que también te pueden interesar: www.ali-sub.com