Blog

Travessia en veler de cap de setmana: València-Moraira-Dénia

Travessia en veler de cap de setmana: València-Moraira-Dénia

Navegar sempre ha sigut una de les experiències per la qual el ser humà ha sentit més fascinació, i més encara si és en un veler.

Una de les zones de la Comunitat Valenciana que reuneix més possibilitats per a alternar la navegació amb unes vistes fantàstiques és la travessia des de València al bonic poble mariner de Moraira, per a desembarcar en l’imponent port de Dénia.

Partirem des del port de València. Ens despertarem prompte per a salpar a l’alba, no sense haver degustat abans un bon esmorzar a la banyera del nostre veler.

Durant la travessia, tots hi participen. Cada tripulant té una tasca específica assignada, com pot ser cuinar, preparar els caps, controlar la vela o mirar atentament a proa. Tot això mentre es disfruta en tot moment dels meravellosos paisatges que ofereix el litoral valencià i que només es poden veure des del mar.

Arribem a Dénia per la vesprada, on passarem la nit ancorats. A l’hora de sopar, una degustació de la gastronomia valenciana serà la nostra recompensa en acabar el primer dia de navegació.

Al dia següent, posarem rumb cap al preciós port de Moraira. Ens agrada molt este tram de costa perquè permet descobrir des del mar uns penya-segats imponents i unes coves bellíssimes i totalment inaccessibles des de la costa. Visitarem boniques cales, ens relaxarem al sol i ens farem un bany ben refrescant en aigües cristal·lines. 

Després de dinar, pujarem l’àncora i posarem rumb a València, on acabarà el nostre viatge, no sense haver contemplat abans d’una romàntica posta de sol durant esta preciosa travessia de tornada.

En Náutica Deluxe podem crear per a tu una experiència com esta i moltes més.